Αγάπη, ενώσεις και επίσης του ζωδιακού κύκλου. Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρονται για τον άλλον και ρομαντική ενώσεις εντός τις 12 ενδείξεις του ζωδιακού κύκλου με βάση zodiac, και επίσης το ζωδιακό χάρτη. Ανάγνωση σας synastry σεξουαλική μαζί με το σύντροφό σας, συμπληρώστε τα στοιχεία του gennisewn και μάθετε με βάση τους χάρτες του ζωδιακού κύκλου αν υπάρχει σεξουαλική συμβατότητα μεταξύ σας. Διαβάστε επίσης «ζώδια για κάθε otherInch που πρέπει σίγουρα να είναι kintheite με βάση το ζώδιο του ατόμου ότι σκέφτεστε για εάν επιθυμείτε να παίρνω Τετ, αν θέλετε να επανασυνδεθεί, τι πρέπει να κάνω για να κινήσει rapport. Γνωρίζοντας το ζώδιο του ατόμου που σας ενδιαφέρει δείτε κάτω από την κατηγορία “Αστρολογία ποια σημεία αγώνα” αν δεν χωρούσαν τα ζωδια σας. Συμβουλευτείτε τα άρθρα μας astrologikis ομάδα σχετικά με τα σημάδια αστρολογίας αγαπώ αλλά επιπλέον ενώσεις.

Για εσάς προσωπικά, ότι έχετε μια σπάνια ενέργεια και τη έντονη σεξουαλική όρεξη, ο έρωτας είναι μια ανάγκη ζωτικής σημασίας. Έχει κάποιος ιδιοτροπίες κατά τη διάρκεια του σεξ γύρω από τη στιγμή της κορύφωση, αλλά προκαταρκτικά παιχνίδια. Η ατελείωτη αξιαγάπητος είστε κουρασμένος στο στάδιο της χάσει το ενδιαφέρον σας. Θα πρέπει να μπορείτε να υπολογίσετε την ταχύτητα και την ευκινησία, θα χαρακτηρίζατε πρωταθλητές! Κάθε φορά που θα προσπαθήσετε να αναιρέσετε την προηγούμενη εγγραφή. Θα πρέπει να λάβουν μέρος στο κυρίαρχο ρόλο κατά τη διάρκεια του σεξ, για να αποκτήσετε την πρώτη λέξη και να επιτρέψει τη φαντασία σας ελεύθερη, χωρίς γενικεύσεις και “πρέπει”. Για να λάβετε βοήθεια κάποιος κοντά του θα πρέπει να διατηρήσει τη σεξουαλική επιθυμία στο «κόκκινο» και επίσης με τις σεξουαλικές ανάγκες σας, ακόμη και αν που έχουν ξεπεράσει τα όρια της λογικής! Για να δουμε λοιπον πως ειναι οι σχεσεις μεταξι των ζωδιων.

Αρσενικό: Kolakeyeste κάθε φορά που η σύντροφός σας απαντά με όλες τις αισθήσεις και δέχονται να εκπληρώσει κάθε επιθυμία μόνο.

Κυρία: το όραμά σας λάμπουν από πόθο και μετά βίας σε θέση να κρύψει την ιδιοσυγκρασία σας.

Κριός και σεξ

Κριός με Κριό: ζευγάρι ιδανικά και πάθος. Να είστε προσεκτικοί, εν τούτοις, επειδή υπάρχει ένα κίνδυνος για το πάθος σας γρήγορα fizzled.

 

Κριός με ταύρο: ταιριάζουν πολύ στο σεξ αλλά εάν επιθυμείτε να προχωρήσει σε κάποιο μόνιμο πράγμα θα κρατήσει η σχέση συνεχώς ζωντανός.

 

Κριός με δίδυμο: ο Κριός πιστεύει ότι το δίδυμο είναι antisexoyalikos με τον είναι μόνο σε θέση να κάνει τις συνομιλίες.

 

Κριός καρκίνο: Κριός θα πάρουν στο ευαίσθητο καρκίνου τις απογοητεύσεις. Σεξ αρχικά θα είναι παθιασμένη αλλά δεν θα κρατήσει πολύ.

 

Κριός με Λέων: δύο πινακίδες αστρολογία που θα ήθελαν να κυριαρχήσουν. Για να προσδιορίσετε ποιος θα κατέχουν τα “χέρια επάνω” κατά τη διάρκεια του σεξ! Μεταξύ των δύο θα πρέπει να συμβιβαστούν.

 

Κριός με παρθένο: ο Κριός πιστεύει ότι οι περισσότεροι σημαντικό μπορεί να είναι το σεξ, το οποίο εξοργίζει την Παναγία. Κρύα πράγματα.

 

Κριός με Libra: ακόμα κι αν είναι ένα ζευγάρι από αυτά άκρα άκρως απαιτητικό, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο να γεύομαι τη χαρά του έρωτα.

 

Κριός με Σκορπιό: ο Σκορπιός τρελαίνεται με το πάθος του Κριού. Αυτό είναι πραγματικά η καλύτερη ερωτική Ένωση. Θα επωφεληθεί από το πιο αγάπη τους.

 

Κριός Τοξότης: Έχουν πολλά σημεία στη διατήρηση, και οι δύο είναι γεμάτες πάθος και τον ενθουσιασμό. Κατά τη διάρκεια του σεξ, υπάρχει επίσης μια παιδική χαρά!

 

Αιγόκερως με Κριό: και οι δύο είναι πολύ ερωτικό άνθρωποι και μπορεί να έχει μια παθιασμένη σχέση.

 

Κριός με Υδροχόο: ο Κριός θα αφεθεί χωρίς λέξεις χρησιμοποιώντας τη φαντασία του Υδροχόου. Ταίριαζε τόσο συναισθηματικά και σεξουαλικά.

Ετσι τωρα εχετε εναν οδηγο για τον ερωτα μεταξι των ζωδιων. Τι να πεις ερωτας ….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s